dimarts, 23 de març de 2010

Roma (I)

4t dia: Dimarts, 23 de març de 2010

Després d'ermorzar iniciem el viatge cap a Roma. L'allotgament es fa a l'hotel SIRACUSA, Via Marsala 50, al costat deTermini.

En arribar a l'hotel ens reparteixen el plànol amb els punts d'interès i ens disposem a fer el recorregut turístic al voltant d'alguns dels referents més importants d'aquesta ciutat monumental.

Iniciem el recorregut programat al llarg del dia. El dinar és lliure i el punt de trobada per al reagrupament general és a la Piazza Espagna cap a les 15 hores.

Al llarg del dia, hem de conèixer algunes de les principals places de Roma: Piazza del Popolo, Piazza Espagna, Piazza Venezia, ... i la Fontana de Trevi, el temple d'Adriano, la columna de Trajano, la tomba d'Augusto, ...uf!, uf!.

Abans de sopar fem un altre reagrupament davant la façana del Panteó cap a les 20.15 h. A les 20.30 h anem a sopar al restaurant Il Delfino, Corso Vittorio Emanuele, 67 i després de sopar ens recull l'autocar i iniciem una visita panoràmica nocturna que ens permetrà recordar les principals visites fetes al llarg del dia i, a més a més, orientar-nos globalment per al dia següent.

En acabar la visita, tornem a l'hotel i ens disposem a descansar per a recuperar forces.

Cap comentari:

Publica un comentari