dijous, 25 de març de 2010

Roma - Civitaveccia - Nit al vaixell - BCN

Dia 6: dijous, 25 de març de 2010

Després d'esmorzar, deixem les maletes preparades a l'hotel i ens disposem a passar les últimes hores a Roma. Seguint l'horari previst vàrem iniciar el recorregut pels carrers de la ciutat. Això ens va portar a Santa Maria Maggiore i a visitar la Basílica de San Pietro in Vincoli, on hi ha el Moisès de Miquel Ángel i la relíquia de les cadenes quan van empresonar a Sant Pere a Jerusalem i a Roma.


Veure mapa més gran

A continuació, fem  la visita al Colosseo i al Foro Imperial. A partir de l'Arc de Constantí estem disposats a fer el recorregut per l'interior de l'Amfiteatre Flavi on es feien festes que duraven 100 dies amb baralles d'animals i combats de gladiadors. El Colosseo és probablement l’edifici més gran de l’antiguitat.

Els Fòrums Imperials (en italià Fori Imperiali) constitueixen una sèrie de places monumentals edificades en el decurs d'un segle i mig (entre el 46 aC i el 113 dC) al cor de la Roma imperial.

Cap a les 18:00, l'autocar ens espera a la Piazza Venezia per a anar cap a l'hotel  i recollir l'equipatge. A continuació sortim cap a Civitavecchia. A les 22:15 es fa la sortida del vaixell que ens portarà de retorn.

Cap comentari:

Publica un comentari